Strojírenství je vše kolem nás

Strojírenství, chcete-li strojírenská výroba či průmysl patří do odvětví, které se zabývá produkcí nejrůznějších strojů a zařízení. Mezi jeho přednosti patří například zhodnocení přidané hodnoty a řadí se do sekundárního sektoru. V posledních letech dochází k velké automatizaci a robotizaci, někdy se označuje jako průmysl 4.0.

strojírenská výroba

Výběr abraziva je pro tryskání důležitý

Víte, co je to pískování? Mnoho lidí se s tímto pojmem již setkalo nebo využilo tuto technologii k nějaké úpravě povrchu. Tento článek bude zaměřený na nejnovější trendy v pískování povrchů a rozšíříme si obzory ohledně druhů abraziv, které je pro pískování nezbytné.

K čemu slouží hydraulické ventily?

Hydraulický ventil se nachází například na topení. Pokud takovýto ventil utáhnete, bude voda proudit do ostatních neuzavřených ventilů. To může způsobit narušení rovnováhy a některé místnosti budou zbytečně přetopené. Hydraulické ventily proto raději sami příliš neutahujte a raději si nechte seřídit hydraulickou soustavu od odborníků, kteří dokáží započíst do návrhu i fakt, že dům je nově zateplen, určité místnosti potřebuj vytápět méně apod.

Hydraulické ventily mají široké využití

Na hydraulickém principu je založeno několik systémů. Jedním z nich jsou hydraulické ventily, které se společně s hydraulickými filtry, čerpadly a celými velkými systémy staly již nenahraditelnou součástí několika oblastí průmyslu.

Existuje celá řada druhů hydraulických ventilů:

  • Ventily zpětné, brzdící, plnící, pojistné, sekvenční, odlehčovací, redukční, škrtící, sedlové a kulové.
  • Regulátory průtoku a děliče průtoku.
  • Připojovací bloky a desky a ventily pro speciální aplikace.

V případě, že potřebujete hydraulické ventily či jiná hydraulická zařízení, se doporučujeme obrátit na odborníky ze společnosti Hydrocom Brno. Její zástupci vám ochotně pomohou s výběrem tak, abyste byli se svým nákupem maximálně spokojeni.

Hydraulické šroubení je základ

Bez hydraulického šroubení by nedokázal fungovat žádný hydraulický systém. U takto důležitého základního prvku se dbá na technologie, které jsou u hydraulického šroubení používány. Vývoj a věda jde dopředu, stejně tak hydraulické šroubení nezůstává pozadu a materiály, které byly běžně používány před několika lety nahrazují kvalitnější, ale i estetičtější šroubení.

U nových typů hydraulického šroubení se nemusíte bát koroze, pozinkovaný povrch odolává rzi velmi statečně i za extrémních podmínek. Takto dosáhnete delší životnosti celého hydraulického zařízení. Vždyť u každého projektu je důležitá kvalita i u těch nejmenších šroubků, které ale vše spojují do jednoho fungujícího celku.

Joomla SEF URLs by Artio